Anskaffelsesrådgivning

Løs det egentlige behovet


blinQ sine rådgivere har erfaring med gjennomføring av anskaffelsesprosesser for våre kunder der både sluttresultatet og leveranseprosessen er i fokus. Det kan være vanskelig å sammenligne forskjellige produsenters tilbud av tekniske løsninger på dine IT-behov. I de færreste tilfeller er det pris som er utslagsgivende for om løsningen er det optimale valget for bedriften.

En strategisk anskaffelse dreier seg oftest om så mye mer enn å sammenligne funksjoner og pris. Struktur, ansvar og fokus på realisering av forretningsverdi er vanskeligere å måle og tilsvarende innarbeide i en tilbudsforespørsel eller en kontrakt.


Vår rolle avhenger av hva Kunden selv har kapasitet til å forestå. Noen trenger bistand til maler for innhenting av tilbud og evaluering av disse. Andre trenger å sikre at anskaffelsen faktisk vil dekke de behov forretningen har for IT-systemer. Noen velger blinQ for å forestå hele prosessen fra tilbudsinnhenting fra produsenter til gjennomføring av selve leveransen med et tydelig resultatansvar.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Aleksander Freberg

Merkantil Rådgiver


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.