Infrastruktur arkitektur

Tjener infrastrukturen sitt formål?


Med en god infrastruktur arkitektur blir det veldig mye lettere å hente forretningsverdi ut av IT-systemene. En god arkitektur gir mindre kompleksitet i IT-plattformen og enklere forvaltning av sikkerhetsmekanismer. Det vil gjøre det lettere å skalere med åpne, heterogene løsninger (ulike produsenter/leverandører) og forenkle anskaffelser gjennom en rød tråd i rammeverk og metode.

Rammeverk og metode hentet fra Togaf eller Cobit er nok ikke egnet for alle virksomheter, men en gjennomgang basert på sunn fornuft og god praksis er en god start.


Reviderer du den totale infrastruktur arkitekturen fra tid til annen? Hva med kost & nytte? Bruker du både belte og bukse seler, uten egentlig å ta ut verdien?

Vår påstand er at en «dårlig» sammensatt infrastruktur arkitektur, ofte er årsak til høy grad av support henvendelser og frustrasjon hos IT brukere. Det er også en direkte rotårsak til sikkerhetstrusler fra både innsiden og utsiden av virksomheter.

Ved å la våre rådgivere og IT arkitekter gjennomgå deres systemer, vil vi kunne avdekke sårbarhet som direkte påvirker deres daglige gjøremål. Vi vil kunne indentifisere flaskehalser som utgjør en risiko for eksempelvis uplanlagte stopp i anlegget.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov.
Image

Pål Gran

Administrerende Direktør


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.