Videokonferanse og A/V

Nøkkelpunkter

Effektive møteromsløsninger for alle formål.

Det gode møterommet


Når rommet må passe formålet og ikke motsatt

Videokonferanse


Den optimale videokonferanse- løsningen for din bedrift

Samhandling


Når rommet jobber sammen med arbeidsflaten på din PC/mobil

Brukerstøtte og drift


En helhetlig løsning, støttet og forvaltet av blinQ


Image

Hva er det optimale møterommet?


Det optimale møterommet støtter funksjon og formål for de møtene som skal avholdes i rommet. Er det beslutningsmøter, arbeidsmøter, videokonferanse med mange deltakere eller faste statusmøter? Hvor skal deltakerne være plassert i rommet, hvordan er akustikken og hvordan skal innhold presenteres.

Våre rådgivere i blinQ har jobbet med videokonferanse og møterom i mange år og vet utmerket godt hvor lett det er å inngå kompromisser som straffer seg i det lange løp. En god plan, tydelige formål for møterommene, utstyr med høy kvalitet og lav brukerterskel gir alltid det beste resultatet.
Image
Sammen med erfarne A/V-spesialister og montører har vi levert mange hundre møteromsløsninger til våre kunder. Selv om det er mye av de samme komponentene som går igjen, har alle kunder sine ønsker. Vi er opptatt av enkelhet i bruk, høy kvalitet på lyd, bilde og innhold, samt enkel forvaltning. Det er også viktig at videokonferanse-løsninger fungerer på tvers av de ulike plattformene (Cisco, Microsoft, Poly etc.). Infrastrukturen for å støtte slike møterom, anbefaler vi, så langt det er mulig, å levere som skytjeneste. Vi har avtaler med alle tenkelige produsenter, produkter og løsninger du trenger i din møteromsløsning

Image

Image

Image
blinQ er en Cisco Premier Partner og har jobbet med Cisco sine løsninger innen samhandling og møteromsløsninger i en årrekke. blinQ har lang erfaring med Cisco sine skytjenester (Webex Meetings og Webex Teams), onpremises infrastruktur og samtlige møteromsløsninger som eksempelvis Webex Room Systems og Webex Room Kits.

Image
blinQ er en Microsoft Gold Partner og har lang erfaring fra samhandlingsløsninger basert på OCS/Lync, Skype for Business og Microsoft Teams. Vi har levert en rekke møteromsløsninger for Microsoft Teams og kan veilede i jungelen av løsninger.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov
Image

Bent Arild Helstrup

Merkantil Rådgiver /
Salgssjef Collaboration og videokonferanse


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.