Nøkkelpunkter

Offentlige skytjenesters inntog i markedet skaper stor interesse. Mange tester ut tjenesten, andre er på vei i samme retning. Men hva er det som gjør det så interessant? Enkelheten sier mange, fleksibiliteten sier andre. Men hva er bakdelene? Kontroll over data og drift, sikkerhet og hvordan er kostnadsbildet egentlig? Tenk om vi kunne få fordelene med offentlige skytjenester kombinert med vårt eget datasenters styrker. Er det mulig?

2-site datacenter


Sikkerhet og redundans ligger til grunn for vårt design

Skaler til skyen


Skaler tjenester til skyen, sømløst, når det er smart

Hyperkonvergert


Datakraft, lagring, nettverk og virtualiseringslag, så enkelt

Flytteplaner?


blinQs erfaring fra mange flytteprosjekter får deg trygt i havn

Disaster recovery-plan


Godt design, gode rutine- beskrivelser og supportavtale

Backup-as-a-Service


Backup kjøpt som tjeneste for enklere forvaltning og drift

DR-as-a-Service


Disaster Recovery-løsning levert som tjeneste fra Innit Drift AS

Datakom and colocation


Lei plass i sikkert datasenter med redundant grå fiber fra Broadnet

Image

Datacenter 2.0 fra blinQ –
et lite skritt for IT – et stort steg for virksomheten


blinQ, Nutanix og Broadnet har gått sammen om å levere Datasenter 2.0 – fremtidens datasenter - som gir nettopp denne muligheten. Ved å kombinere moderne hyperkonvergert datasenterteknologi fra Nutanix trygt plassert på Co-location med 10gbit fiberkommunikasjon fra Broadnet vil du ha full kontroll og effektiv drift av alle tjenester uavhengig om de går i en offentlig skytjeneste eller i din egen private sky.

Image
blinQ syr det hele sammen med profesjonelt håndverk fra våre svært erfarne konsulenter.
Vi tar ansvar for hele prosjektgjennomføringen fra start til mål med alt fra planlegging, implementering, testing og opplæring til løsningen er trygt overlevert til IT.

Image

Image
Nutanix er ifølge Gartner og Forrester verdens ledende leverandør av hyperkonvergert infrastruktur som med sitt Enterprise OS lar deg ta i bruk tjenester hos ulike skyleverandører og i din egen infrastruktur for å gi full fleksibilitet for alle applikasjoner. Sammen med Nutanix river vi ned barrieren mellom on-premise datasenter og offentlige skytjenester på en trygg, sikker og enkel måte.

Hyperkonvergert infrastruktur = server, lagring og nettverk i én løsning med ett felles management Enterprise Cloud OS fra Nutanix gir deg i tillegg prisvinnende support, «one-click upgrades» og integrasjon med offentlige skyleverandører som Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud m.fl.

Image
Broadnet er en ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon og datasentertjenester. Med plassering i et av Broadnet sine datasentre med kontinuerlig døgnovervåkning vil infrastrukturen din være godt beskyttet mot de fleste hendelser, dette gir deg en sikker hverdag hvor dere slipper bekymringer for det viktigste for bedriften deres.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov
Image

Aleksander Freberg

Merkantil Rådgiver


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.