Klientforvaltning

Nøkkelpunkter

Gode råd, trygg implementering og effektiv forvaltning med smarte verktøy. Klar for modernisering av forvaltning av dine brukere, maskiner og mobile enheter, arbeidsflater, rettigheter og tilganger?

Brukeradministrasjon


Trygg og enkel forvaltning av dine brukere og deres applikasjoner, lisenser og roller

Grupper og rettigheter


Smart og effektiv forvaltning av grupper og rettigheter. En forutsetning for kontroll

Administrasjon av maskinpark


Full kontroll på PCer, MACer, mobile enheter, sikkert og enkelt og fortsatt fleksibelt

Valg av klientløsning


Gode r&d for hva som er riktig for din bedrift.Tykke tynne eller null-klienter

GPOer eller nye sikkerhetspolicies


På tide å rydde i GPOer eller starte på nytt med tydelige sikkerhetspolicies

Identitiet og tilgangsstyring


Nøkkelen til god praksis forvaltning av dine brukere og din data

Moderne klientforvaltning for din bedrift


Grensen mellom bedriftens og den ansattes personlig utstyr som benyttes i jobb sammenheng, er i ferd med å forsvinne. I større og større grad oppleves det at behovet for fleksibilitet, og muligheten for å kunne utføre oppgaver fra hvor som helst, uten kompromisser innen sikkerhet, er en nødvendighet.

blinQ erfarer at det hos mange bedrifter, over tid har bygget seg opp en kompleks infrastruktur, som ikke er tilrettelagt for den moderne arbeidsplassen.Ved å innføre moderne administrasjonsverktøy for effektiv forvaltning, hjelper blinQ din bedrift med å få effektiv kontroll på enheter koblet til din IT-infrastruktur. Enten det er mobile enheter, bedriftens PCer, eller den ansattes egne enheter.

Våre konsulenter er meget erfarne innen design, implementering og migrering av løsninger basert på Microsoft Intune, Enterprise Mobility & Security, virtuelle arbeidsflater fra Microsoft, VMware og Citrix, samt sikkerhetspolicies som fungerer godt i praksis.

Hos blinQ finner du dine Luke Skywalkers, vi tar din bedrift trygt fra dagens situasjon og til ønsket situasjon. Vi lytter, utfordrer, planlegger, designer og gjennomfører. Hver eneste leveranse betyr mye for oss. Hos oss er du ikke «bare» en kunde, men vil oppleve å bli ivaretatt som en del av blinQ familien.

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov
Image

Ståle Kjørsvik

Daglig leder Vest


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.