Systemer for forretningsstøtte

Nøkkelpunkter

Velg riktig løsning for kontroll på kunder, caser, leveranser og dokumenter. Skal du ha hyllevare, skreddersøm eller en mellomting? Vi hjelper deg med å ta riktig valg

Kundehåndtering


Hyllevare CRM-verktøy eller et ERP-system med CRM-modul?

Sakshåndtering


Få saksflyt rett fra e-post, CRM eller ERP-systemet

Dokumenthåndtering


Integrasjon mot MS SharePoint for kontroll på tilgang og lagring

Integrasjonsbistand


Koble dine kundeservice tjenester direkte til kjernedatasystem


Image

Smarte verktøy som gjør dine ansatte mer effektive og dine kunder mer fornøyde


blinQ hjelper deg med kartlegging av hva du trenger for å få full kontroll og hvordan komme dit. Noen har behov for et avansert CRM-verktøy fullintegrert med forretningsprosesser, mens andre klarer seg med enklere løsninger og trenger å hente gevinster raskt.
Vi har samarbeidspartnere både innen Microsoft Dynamics, Salesforce og andre «standard» produkter. Alle er gode verktøy og kan utvikles til å løse de mest avanserte behov knyttet til prosess/flyt og kundeinnsikt.
Hvis et slikt verktøy er riktig for deg, henviser vi deg gjerne til en av våre partnere som vi vet jobber med samme yrkesstolthet og kundededikasjon som oss selv. Hvis du imidlertid ser at en slik investering kan bli i største laget eller at usikkerheten knyttet til omfang av tilpasninger er for stor, vil sannsynligvis JobPulz treffe ditt behov.

Image
blinQ leverer JobPulz. En løsning som dekker prosjektstyring/ERP, CRM, ansattoversikt, timefangst og kobling til dokumentbibliotek. Løsningen er laget slik at den tilpasses din forretning. Alle moduler kan enkelt justeres med de felter og verdier du trenger. Med JobPulz trenger du kun forholde deg til en fornuftig pris per bruker, per måned. Ingen store oppstartskostnader, levert som skytjeneste med lagring i Norge og med all den fleksibilitet du trenger for å støtte din forretning.

Image

Kontakt oss


Ta kontakt for mer informasjon eller for en diskusjon om dine behov
Image

Pål Gran

Administrerende Direktør


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.